Gretig VIOD zorgt voor Doelpuntenregen

2 december 2019 20:15

Ruime overwinning voor VIOD op Oostergo

Na de doelpuntloze 90 minuten van vorige week begon het vlaggenschip uit Driezum met een bliksemstart aan de wedstrijd tegen Oostergo.

Na enkele minuten spelen wist onze Eric vd Veen het net vinden na een ietwat klungelige actie van de doelwachter van de tegenpartij. Na wat duw en trekwerk achterin kwam er via Rene (Ramos) Vd Veen  een corner voor de tegenpartij welke resulteerde in een kans/mogelijkheid voor Oostergo. De spits van Oostergo kon de bal niet goed op de pantoffel neerleggen waardoor het een opraper bleek te zijn voor de afgelopen tijd sterk keepende Otte, wiens zelfvertrouwen skyhigh moet zijn. Na amper een kwartier gespeeld te hebben mocht Renze aantreden voor een corner welke sterk in werdt gekopt door Eric. De keeper wist deze kopbal goed te blokken alleen zorgde dit voor een rebound welke precies voor de voeten van Pieter Ele Kuitert viel. Dit betekende de 2-0 voor Viod.

Vanaf dit moment werden de blauwhemden oppermachtig en wisten ze bijna elke aanval om te zetten tot een doelpunt. Zo vielen er binnen 15 minuten drie goals door onder andere een kopbal van Pieter Ele , welke nog nooit een goal buiten de 16 meter wist te maken(aldus Eric), een fraai afgewerkte aanval door Marcel vd Meulen en een goed binnengeschoven schot van Eric vd veen. Al met al zorgden deze goals ervoor dat de ruststand 5-0 was voor de thuisploeg.

In het tweede bedrijf was het nog steeds Viod die het initiatief nam en op zoek ging naar de verdere uitbreiding van de voorsprong. Na wat kansjes kwam er nog een op maat gegeven voorzet van Pieter Ele welke rijkelijk werdt benut door de talentvolle Sake Dijkstra. Na 85 minuten spelen benutte het offensief nog wel een strafschop, wat zorgde voor een 6-1 tussenstand. In het slot van de wedstrijd lieten Eric en Pieter Ele het nog één keer zien. Een prima Goal voor Pieter Ele op aangeven van Eric.

Na de imposante overwinning van afgelopen zaterdag mag Viod het volgende week opnemen tegen hekkensluiter GSVV in Gerkesklooster. We zien jullie graag verschijnen.