Sponsors

ON Groningen VR1 doorbreekt VIOD hegemonie in A categorie VR finale Diamant BINNEN toernooi

26 december 2017 13:15


ON Groningen VR1 doorbreekt VIOD hegemonie in A categorie VR finale Diamant BINNEN toernooi, voor foto´s zie de Facebook pagina van het diamant binnen toernooi.

Zaterdagavond was het de tijd voor de grote finale avond voor de vrouwen in de A categorie. In 2 poules werden er per team eerst 3 wedstrijden gespeeld. In poule A1 had Eredivisionist Drs.Vijfje het lastig in de 1e 2 wedstrijden tegen ON Groningen en St.Annaparochi. Beide wedstrijden werden gelijk gespeeld terwijl ON Groningen wel 2 wedstrijden wist te winnen. Dus gingen zij naar de finale.

In poule A2 won VIOD VR1 hun 1e wedstrijd nipt van Nw Roden, overduidelijk van Lwd.Zwaluwen en dus moest de laatste wedstrijd tegen VIOD VR2 uitsluitsel geven over wie naar de finale ging. In deze wedstrijd werd duidelijk dat de meiden van VIOD VR2 hun `` kruit verschoten`` in de MO19 categorie. Nw Roden won 2 wedstrijden en ging naar de kleine finale tegen Drs.Vijfje.

In deze kleine finale werd er niet gescoord dus penaltys. 3 om 3. Helaas voor Nw Roden misten zij er eentje en werden de vrouwen van Drs.Vijfje 3e.

De finale tussen VIOD en ON Groningen werd een prooi voor de dames ut Grun. De winst van 2-1 was voor hun voldoende. Een mooie spannende finale aan het einde van 8 dagen/avonden Diamant/BINNEN toernooi.

1e plek ON Groningen VR1
2e plek VIOD VR1
3e plek Drs.Vijfje VR1

Voor Foto´s klik hier voor de facebook pagina van het diamant binnen toernooi

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!