Sponsors

VIOD blikt terug en kijkt vooruit tijdens nieuwjaarsreceptie

8 januari 2018 20:30


zaterdag 6 januari was de nieuwjaarsreceptie van VIOD

Zaterdag 6 Januari was na afloop van het zaal mixtoernooi de traditionele nieuwjaarsreceptie. In een bewogen speech blikte bestuurslid Albert Boersma terug op het vorige jaar en keek vooruit naar het komende jaar.

Uiteraard was er aandacht voor het plotselinge overlijden van Tineke Visser, een groot dieptepunt in het afgelopen jaar en ook in het komende jaar nog zal nadreunen. Op sportief vlak was er aandacht voor de degradatie van het eerste elftal en het knap presteren van de overige elftallen waaronder het eerste vrouwenelftal dat zich onder leiding van Freddy Bollegraaf makkelijk handhaafde in de hoofdklasse. Ook de nieuw opgezette jeugdacademie gaat als een speer.

Vooruitkijkend op het jaar 2018 kunnen de eerste successen al genoemd worden, zowel de MO-15 als de MO-19 winnen het kerstzaalvoetbaltoernooi van de KNVB in Franeker. Het eerste elftal zal afscheid nemen van trainer Anton van Zwol, hij wordt opgevolgd door Andries Spek met als rechterhand zijn vader Leen Spek, een goede bekende van de club. Albert benadrukt nog de maatschappelijke functie van de vereniging en benadrukt dat binnen onze vereniging iedereen zich thuis moet voelen. In deze context wordt ook gemeld dat het bestuur als uitgangspunt heeft de discussie rond het damesvoetbal te beëindigen en het damesvoetbal binnen boord te houden.

Albert bedankt nog de sponsoren van VIOD en wenst iedereen een gelukkig 2018!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!