Datum

4 september 2019 19:30

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd van het seizoen stond woensdagavond 4 september op het programma voor de dames van Viod. Viod trapt om 19:30 af tegen de vrouwen van Ternaard. In de tweede minuut komt Viod al op een 1-0 voorsprong door een hele mooie actie van Siebrina. Er zijn 15 minuten voorbij, Nienke scoort de 2-0. De wedstrijd gaat wat gelijk op en voor beide teams zijn er een aantal goede aanvallen. In de eerste helft scoort Ternaard nog 2 goals, 2-2 is de ruststand.

In de tweede helft werden er door beide teams niet veel kansen gecreëerd, en er werd niet gescoord tot in het laatste kwartier. Door een assist van Susan op Baukje kwam Viod op een 2-3 voorsprong. De voorsprong duurde echter niet lang, een corner voor Ternaard zorgde ervoor dat de langste speler de bal binnenkopt, de stand werd weer gelijk. In de laatste minuten werd Nienke in het strafschop gebied geraakt door de tegenstander, de scheids geeft voordeel en Martje schiet hard tegen de paal, uiteindelijk weet Alie de bal in het goal te krijgen en wint Viod met 3-4 van Ternaard.