Sponsors

VIOD 3 verliest topper

VIOD 3

0 - 3

Broekster Boys 4

Competitie

6e klasse 12

Datum

26 september 2020 14:30

Accommodatie

Sportpark Heiligelaan
Heiligelaan 55
9636CL
ZUIDBROEK
tel. 0598-452776

VIOD is er niet in geslaagd te stunten tegen het sterke Broekster Boys 4. De hardwerkende formatie van Damstra en de Vries konden de eerste helft nog prima meekomen maar in de tweede helft sloegen de Broeksters genadeloos toe, 0-3.
 
Het spelbeeld was duidelijk, de Broek domineerde en VIOD hield tegen. De Driezumers gokken op een uitbraak en kwamen er zo nu en dan gevaarlijk uit. Na een paar kansen over en weer is VIOD het dichtst bij een voorsprong. Een puike voorzet van Nykle Durk vd Valk werd afgemaakt door Marcel vd Meulen. Tot ontzetting van iedereen werd het doelpunt helaas ontnomen door de grensrechter van de Broek, die zonodig de vlag moest opsteken wegens buitenspel. Scheidsrechter vd Veen is een man van goed vertrouwen, waar de grens misbruik van maakte.
Broekster boys wankelde, er werd ook meteen vijf keer gewisseld bij de Broeksters maar het stugge VIOD stond (onder leiding van laatste man Herman Annema) als een blok beton en maakten het de sterk voetballende Broeksters moeilijk.
 
In de tweede helft maakten de Broeksters al snel de 0-1. Iedereen wist dat het nu gedaan was, VIOD hield mede dankzij de elke week geweldig keepende Joel Postma de schade beperkt. Uitslag, 0-3.
 
Volgende week reist VIOD 3 af naar 'de Heide' voor de ontmoeting tegen VVT 2.
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!