VIOD 3

6e klasse 12

19 september 2020 16:15

Onbekend

15minuten te laat begon de wedstrijd tussen Be Quick 8 en VIOD 3. De jonge honden uit Dokkum vlogen uit de startblokken waar de Driesumers nog de nodige liters alcohol moesten verwerken. Na een half uur spelen keken de veteranen al tegen een 2-0 achterstand aan, een rush van 80 meter werd afgemaakt door de aanvoerder van Be Quick en een zeldzame inschattingsfout van doelman Joel leidde het 2e doelpunt in. Gelukkig toonden de mannen van VIOD veerkracht en maakten voor rust nog 2-2 na wederom 2 intikkers van Jelmer Visser.

In de tweede helft werd er 1 wissel doorgevoerd. De goed leidende scheidsrechter werd vervangen door de vermoedelijk originele scheidsrechter. De harige Dokkumer die de tweede helft het bewind voerde, had misschien beter in zijn bed kunnen blijven liggen. Doordat zijn krullen steeds voor zijn ogen waaiden zag hij helaas alleen de overtredingen die door VIOD werden begaan. Ondanks dit feit was het weer Jelmer Visser die een bal binnen krulde en de 2-3 op het scorebord toverde. Onze grijze doelpuntenmaker staat inmiddels alweer op 9 doelpunten uit 2 wedstrijden en nog eens 4 in de beker. We hopen dat het eerste van VIOD niet alleen op statistieken selecteert want dan zijn we Jelmer waarschijnlijk een weekje kwijt.

Na de 2-3 zette Be Quick nog wel aan maar door een knap staaltje verdedigen leverde dit nagenoeg niks op. Een vrije trap in de laatste minuut gegeven door krullemans mocht ook niet meer baten. De eindstand 2-3 voor VIOD 3. Na 2 duels in de competitie en bekerwinst zijn de heren in 2020 nog ongeslagen. Volgende week staat het altijd lastige Broeksterboys op het programma. Dit zal de echte vuurdoop worden voor de mannen van staal.