Wedstrijdverslag

Van de Trainer Coach Viod 2

Buitenpost 4 dit hoort of dit niet al te moeilijk moet zijn.

Maar dat is anders dan het lijkt, Buitenpost was vorig seizoen ook al was dat seizoen niet al te lang door corona wel de beste ploeg waar we tegen hadden gespeeld tot dan toe.

Zij stonden dan ook nu op de tweede plek met twee punten meer dan ons op de ranglijst.

Maar even naar viod 2,

de jongens die het vandaag moesten doen begonnen

heel goed aan de wedstrijd en eigenlijk kwam buitenpost er niet aan te pas. Jammer was dat de doel- poging van Pieter via onderkant lat uit de goal spatte in plaats van erin want dat had zeker meer verdient.

Ook het wedstrijdbeeld was erna dat viod op voorsprong zou moeten komen maar dat lukte dit keer niet en dan is het zo dat de tegen partij scoort. Dit gebeurde dan ook in de veertigste minuut doordat viod in de opbouw balverlies leed op het middenveld, was de omschakeling niet goed en snel genoeg waar buitenpost wel raad mee wist en uit de enige kans dan ook gelijk tot scoren kwam.

En hiermee de rust stand bepaalde.

De tweede helft

In de rust aangegeven dat er niks aan de hand is en op zoek moeten naar de gelijkmaker.

We moesten noodgedwongen Sander wisselen die net voor de rust geblesseerd raakte.

Waardoor Pieter nog even wat langer met ons mee speelde.

En ook na rust hadden we direct een grote kans op de gelijkmaker. Jordy deed een prima doelpoging waar de keeper niet gelijk raad mee wist en de bal in tweede instantie bij Pieter kwam maar deze kans niet wist af te ronden.

Ook was er later nog een kop kans van Remco die ons weer in de wedstrijd had kunnen brengen.

Het mocht vandaag niet zo zijn.

We moesten het vandaag met de complementen van Buitenpost doen, die ons gezien de eerste helft veel beter vonden voetballen dan vorig jaar en in 1e helft echt moeite met ons hadden.

Positief is ook dat we dit met wat invallers ten opzichte van de vorige wedstrijden deden en met de spelers van de Jo 19. Deze wederom op een positieve manier met het tweede meededen.

Pieter moest helaas gewisseld worden 10 min. na de rust zodat hij met het 1e mee kon.

Jammer was dat de uitslag in het laatste half uur wat geflatteerd uitliep naar 0 – 4.

Tevens hoop ik dat de blessure van Sander mee gaat vallen.

Volgende week Anjum uit aanvang 12 :15