SC Twijzel Uit

Vooraf aan de wedstrijd stond Twijzel iets hoger op de ranglijst dan Viod

Tijdens de warming up was al te zien dat ze goed bezig waren, een goede mix van jong en wat ervaren spelers maakt van Twijzel een goede mix.

Twijzel ging dan ook voortvarend van start.

Ze schakelden snel om bij balbezit richting de aanval en dit leidde in het begin al tot kansen voor de tegenpartij.

Maar goed keeper werk van Otte en het verdedigend werk van de achterhoede, hielden ze het doel schoon aan onze kant.

Ook nu was ons systeem in de basis opstelling productief.

Verassend genoeg komt Viod op voorsprong door goed doorlopen van Pieter op de keeper die niet goed ingreep en pieter kon profiteren van die fout en voor de 1-0 zorgde.

Wat ook de rust stand werd.

De tweede helft begon wel heel goed, het counteren bleek voor ons heel efficiënt. Gerrit zorgde al vrij snel na de rust voor de 2-0 via een goede paas van broertje Thymen en ook de 3-0 kwam op naam van Gerrit uit een prima paas van Roy die vandaag een prima party speelde. Net als Ewoud, dat in de verdediging deed. Nadat Gerrit en pieter gewisseld moesten worden om met het eerste mee te kunnen.