Buitenpost 3

Mannen, 2, 3e klasse G

24 maart 2018 12:00

Onbekend

Na een serie van afgelaste wedstrijden mocht het tweede elftal van VIOD afgelopen zaterdag eindelijk de wei weer eens in. Op het eigen sportpark Treffers Heech ontving VIOD 2 het derde elftal van Buitenpost.

Na een afwachtende openingsfase was het Buitenpost dat aanvankelijk het meeste balbezit had, echt heel gevaarlijk werden ze (afgezien van een bal op de paal uit een vrije trap) echter niet. VIOD moest zich toeleggen op counteren maar had het vizier ook niet op scherp te staan. Vlak voor rust was het dan toch Buitenpost dat wist te scoren, na een lange bal werd het sprintduel gewonnen door de spits van Buitenpost, deze omzeilde doelman Brian Visser en werkte de bal binnen.

In de tweede helft kwam VIOD ook wat meer in het spel en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Nadat coach Iebe Soepboer 1 op 1 ging spelen achterin werd VIOD meer gevaarlijk en kwamen er ook daadwerkelijk kansen op de gelijkmaker. In de 75e minuut viel de bal voor de voeten van Rido Spiegelaar die onberispelijk de 1-1 tegen de touwen joeg. VIOD wou meer en ging ook nog op zoek naar de winnende treffer. Door het aanvallende spel werd er echter ook veel ruimte weggegeven waardoor de grootste kansen voor Buitenpost waren op de counter. Zij wisten deze echter niet te benutten waardoor de eindstand 1-1 werd.