VIOD 3

Mannen, 3, 6e klasse J

14 april 2018 14:00

Onbekend

Zoals verwacht trad Harkema aan met een heel ander team dan afgelopen dinsdag, waar Pieter Ele toen de kansen onbenut liet was hij vandaag wel messcherp! Een harde maar faire wedstrijd werd nu en dan ontsiert door 2 schreeuwende muppets (Waldorf en Statler?)  in de dug-out van Harkema. Ook scheidsrechter “eerlijke” Jan wist niet precies hoe het spelletje werkt. Hi j dacht dat een wedstrijd 110 minuten duurt, elke achterbal altijd een corner is (voor de thuis spelende club) en wanneer iemand wordt getackeld en hij het zestienmetergebied in duikelt het ALTIJD een penalty is ook al wordt de overtreding 2 meter BUITEN de zestien gemaakt. Eerlijke Jan heeft ook geleert dat een doeltrap nooit buitenspel kan zijn, wel werd er eerst afgefloten want de spits van VIOD kon zo doorlopen richting het doel van Harkema en dit mag natuurlijk niet!
Ondanks dit alles speelde VIOD een gedecideerde wedstrijd. Snel op 2-0 voor komen, de tegenstander weer even hoop geven door 2-2 te laten maken om vervolgens weer uit te lopen naar 4-2. In de 85e minuut maakte Harkema de 3-4 waarna eerlijke Jan dik 15minuten blessuretijd nodig vond. Toen na 107 minuten een overtreding op 18meter van het doel als penalty werd beoordeeld was het wel klaar voor VIOD. Behalve voor het 2 meter 13 lange slangenmens uit Damwoude, Sytze Wiersma. Katachtig dook hij naar rechts (hij viel om) en de bal werd perfect bij Sytze in de armen geschoten. Hierna dacht scheidsrechter eerlijke Jan, het is mooi geweest, ik ben de enige van Harkema die er alles aan doet om te winnen…
De treffers van vandaag zijn gemaakt door Pieter Ele Kuitert 3x en Pieter Feddema x1. Later die dag zijn de heren van VIOD nog lekker wezen eten in de old dutch en de avond werd afgesloten met een drankje bij het piratenfeest in cafe us thus.