Sponsors

VIOD talenten mogen debuteren tegen eredivisionist Heerenveen

Heerenveen VR1

5 - 0

VIOD VR1

Datum

27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Sportpark Heiligelaan
Heiligelaan 55
9636CL
ZUIDBROEK
tel. 0598-453756

VIOD steekt niet onder stoelen en banken dat haar ambities in de top van het vrouwenvoetbal liggen. Dit betekent dat het werven van talentvolle meiden een voorwaarde is om het doel te bereiken. Momenteel voetballen een groep meiden uit de regio met jongens uit eigen dorp in JO15-1 op tweede klasse niveau. Het team heeft zich keurig in de middenmoot genesteld en ontwikkelt zich volgens verwachting.

Afgelopen zaterdag mochten keepster Fardau Wielinga (Leeuwarden), Lianne Storm (Stroobos) en Esther Dillema (Gerkesklooster) tegen sc. Heerenveen op de bank naast trainer Freddy Bollegraaf zitten. Het sierde de oefenmeester van VIOD VR1 dat hij alle drie liet debuteren. Hoewel waarschijnlijk de zenuwen door hun lichamen gierden, werden deze in de wedstrijd direct over boord gekieperd. 

Op het sportpark van Udiros maakte spits Fenna Kalma in de eerste helft met twee doelpunten met haar hoofd het verschil. In de tweede helft wist Tiny Hoekstra, afkomstig uit Raard, en voormalige viod-speelster Nancy Loth het net nog één keer te vinden. Door een eigen doelpunt werd de eindstand 5-0 in het voordeel van sc. Heerenveen.

Voor alle foto's van de wedstrijd VIOD Vr1 - sc. Heernveen klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!