Datum

15 september 2018 13:00

Accommodatie

Onbekend

Viod begon niet erg sterk aan de wedstrijd tegen Zuidhorn. Het had wat moeite om in de wedstrijd te komen en het spel was nogal slordig. Daardoor maakt Zuidhorn al in de tweede minuut de 1-0. Al gauw daarna volgt de 2-0. 10 minuten na de tweede goal komt viod meer in het spel en volgen er meerdere kansen, hieruit komt niet een goal. Imke maakt haar eerste minuten weer na een lange blessure. In de tweede helft maakte ook Jantina haar eerste minuten weer na een blessure. Viod kwam tot vele kansen, maar een doelpunt bleef eerst nog uit. In de 63 ste minuut krijgt viod een vrije trap, die genomen wordt door Alie. De bal komt bij de keeper terecht, maar in de rebound schiet Imke hem er toch netjes in. De wedstrijd blijft tot het einde spannend, maar Zuidhorn wint toch met 2-1 van viod