19 september 2018 20:00

Accommodatie

Onbekend

1e helft

5 minuten voor 20:00 begonnen we met de aftrap. Een goed begin, een mooie steekpaas van Jantina op Imke, Imke zet voor. Helaas weggehaald door de tegenstander. In de 4e minuut begonnen we meteen met een mooie aanval. Door een mooie actie van Baukje komt Viod meteen op 0-1! Een paar minuten later komt een prima bal van Siebrina terecht bij Baukje. Baukje geeft een diepe bal aan Imke, helaas eindigt het schot bij de keeper in de handen. Daarna volgt een mooie aanval van Grootegast, weggehaald door Amber. Grootegast probeert het nog een keer. Een schot vanaf 20 meter afstand, beland gelukkig tegen de paal. Na 17 minuten werd de stand 1-1! Grootegast maakte een mooi goal van 20 meter afstand. Net voor de rust neemt Alie nog een vrije trap. Jammer genoeg niet raak. Net voor de rust nog een mooie aanval van Corina en Jantina. Jantina waagt nog een schot op doel, zodat Viod met een voorsprong aan de tweede helft kan beginnen. Helaas beland dit schot op doel naast de goal.

2e helft

20:55 begonnen we met volle moed weer aan de tweede helft. Een Ingooi van Amber zorgt ervoor dat de bal terecht komt bij Imke, Imke geeft de bal af op Siebrina. Siebrina haalt uit op goal en maakt de 2-1! Niet veel later geeft Baukje een steekpaas op Imke. Imke die al de hele wedstrijd dicht bij de goal te vinden is en al vele aanvallen richting de goal heeft ingezet, wordt hier beloond met de 3-1! Siebrina schiet vanaf 25 meter. Jammer genoeg onder kant lat. Even daarna wordt er een vrije trap gegeven voor het hardhandig vasthouden van onze spits. Alie neemt de vrije trap, helaas buitenspel! Ontsnapping van Grootegast. Ze maken er 3-2 van! Kort daarna een

Steekbal van Corina op Jantina, helaas smoort deze in de verdediging. Een overtreding op Jantina, Baukje neemt vrije trap. Daarna volgt een overtreding van Moniek. Vrije trap voor Grootegast, tegenstander schopt ver naast het doel van Jet. In de laatste minuten een vrije trap voor Grootegast, deze beland op de lat. De bal wordt opnieuw voorgebracht en de tegenstander maakt er 3-3 van!

Ondanks de laatste bekerwedstrijd gaat Viod  met volle moed de competitie in.