Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

VIOD dames1 speelde afgelopen maandag 10 september haar eerste bekerwedstrijd tegen de dames van Frieseboys/Twijzel.

Onbekend

VIOD begon goed aan de wedstrijd en dit werd beloond door dat Nienke van der Velde in de 10e minuut een goal wist te scoren. Alie Veenstra die vanuit de verdediging naar voren wist te komen, gaf de bal af aan Nienke die wel raad wist met die bal en dus de 1-0 maakte. Niet veel later in de 24e minuut kwam de tegenpartij in de aanval waarna het 1-1 werd, maar enkele minuten daarna wist Nienke er alweer 2-1 van te maken. In de 60e minuut debuteerde Anne van der Ploeg en zij kwam zelfs tot een scoringskans, maar de bal kwam helaas niet in het net terecht. VIOD wist nog een paar mooie combinaties te maken maar dit resulteerde niet meer in doelpunten.

Aankomende zaterdag spelen de dames uit tegen Zuidhorn om 1300.