Datum

24 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een boeiende wedstrijd is het Zwaagwesteinde dat de punten meeneemt. Vanuit het oogpunt van Viod bekeken een onnodig verlies. Viod speel een goede wedstrijd . Het staat de eerste helft goed georganiseerd en compact te voetballen. Al vroeg komt Viod dan ook op voorsprong. Hierna heeft Zwaagwesteinde hoofdzakelijk de bal. Echter Viod geeft niks weg. Toch komt Zwaagwesteinde op gelijke hoogte. Uit een hoekschop beland  een afvallende bal via een Viod been in het doel. kort hierna ook de voorsprong voor Zwaagwesteinde.

In de tweede helft is het Viod dat aandringt op de gelijkmaker . Viod gaat aanvallender spelen en zet Zwaagwesteinde onder druk. Dit resulteert in de strafschop , helaas voor alles en iedereen wat Viod een warm hart toe draagt word deze slecht ingeschoten en dus gemist. Dit blijkt een kantelpunt te zijn in de wedstrijd. In de hierop volgende counter, word de Viod defensie gedwongen in te grijpen wat een tweede gele en dus een rode kaart oplevert. Viod moet met tien man verder. kort hierna besluit de scheidsrechter een zwaar onterechte strafschop toe te wijzen aan Zwaagwesteinde. de 1-3 staat op het bord.

Viod gaat niet bij de pakken neerzitten en gaat de strijd aan. Er ontstaan ruimtes en het is dan ook al snel 1-4.

Viod besluit de schade te beperken en vanuit een goede organisatie  proberen iets terug te doen.

Met tien man lukt het Viod het laatste half uur goed om Zwaagwesteide onder duk te zetten. Viod speelt gedurft en werkt keihard. Het komt dan ook nog terug naar 2-4.