Datum

22 september 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Het nieuwe seizoen begon voor de jo15 lastig met de eerste bekerwedstrijd tegen SC Twijzel in Driesum.
De jongens hadden nog maar twee keer getraind je kon nog wel zien dat ze de vakantie nog in de benen hadden.
Deze wedstrijd werd helaas met 1-3 verloren.
De tweede wedstrijd tegen SC Kootstertille was al beter, hier werd mooi gevoetbald maar de gecreëerde kansen werden niet genoeg benut.
Hierdoor maakten zij het hun onnodig moeilijk, de uitslag werd uiteindelijk 3-3 wat niet nodig was geweest.
De derde wedstrijd tegen VCR was prachtig , een mooie strijd met een goede inzet, deze wedstrijd werd gewonnen met 1-4 en was een goede generale voor de competitie.
De eerste competitie wedstrijd was thuis tegen Oostergo/WTOC combi, de wedstrijd begon goed maar de gecreëerde kansen
wilden er maar niet in.
De tegenstander benutte deze kansen beter en kwam op voorsprong, hierna werden de mannen van VIOD nog feller en zo kon de gelijkmaker nog net voor de rust binnen worden getikt.
Na de rust ging het spel op en neer maar kon Viod via snelle uitbraken de wedstrijd beslissen en zo kon de eerste competitie wedstrijd worden gewonnen met 4-2.
Dit biedt voor de rest van de competitie veel perspectief.