“FANTASTISCHE scheidsrechter bij DTD” Geen winst voor viod vr1!

VIOD VR1

4e klasse F

17 november 2018 14:00

Onbekend

Zaterdag 17 november stond de uit wedstrijd tegen DTD op papier. De aftrap was om 14:00 uur.
Viod begon sterk aan de wedstrijd in de 4e minuut kreeg Baukje een schot op doel werd gekeerd door de keepster.
In de 5e minuut eerste corner voor viod werd genomen door Siebrina word naast gekopt door Baukje.
Paar minuten later paaste tegenstander mis Siebrina kreeg deze in de voeten speelde op Baukje en Baukje door op Nienke. Nienke schoot deze er net niet in.
2e corner voor viod in de 15e minuut viod kwam er niet bij. De bal ging het doel voorbij.
In de 17e minuut gaf Alie lange bal naar voren deze kwam in de voeten van Nienke ,Nienke schoot op de paal.
In de 19e minuut gaf Nienke steekpaas op Moniek de keeper stond ver uit de goal waardoor Moniek de bal recht op de keeper schoot.
In de 20e minuut na veel kansen voor viod krijgt DTD het 1e schot op goal in de wedstrijd en deze vliegt jet net voorbij 1-0 achter.
23e minuut achterhoede van DTD was even de weg kwijt waardoor Siebrina van kon proviteren Siebrina schoot de bal rustig en kalm in de goal 1-1.
26e minuut een beste redding van onze jet hart to get. TOPPERRRR
27e minuut penalty voor DTD er was hands geconstateerd door de scheids, deze kon jet niet keren zat stijf in de hoek. 2-1 achter.
Vrije trap voor viod in de 29e minuut genomen door Alie, Alie schoot net over.
tweede helft
steekpaas van Baukje op Siebrina, afgefloten op buitenspel…………….?
52e minuut, gele kaart voor Marja door een botsing, beide kanten, oftewel niks aan de hand!??
De scheidsrechter was echt een thuis fluiter!!
goeie actie van Martje, steekpass op Siebrina, helaas beland de bal bij de keeper.
60e minuut, Baukje goede steekpaas op Martje, net geen goal.
65e minuut, doelpunt Baukje afstandsschot over keeper. 2-2 GOALL
77e minuut penalty tegen. Dit was echt GEEN penalty scheids!! Baukje op de goal. En onze Jet in het veld. Baukje blijft op goal. 3-2 achter. laatste 10 minuten komt Susan voor Moniek in het veld .
Tegenstander kwam op Baukje af Baukje heeft een goeie redding. Baukje en Jet wisselen weer om.
spel vloeit nu op en neer. lange bal op Corina. helaas buitenspel.
goede corner van Baukje, helaas over iedereen heen.
Wedstrijd afgelopen 3-2 verloren. We hebben niet 11 tegen 11 gespeeld, maar 11 tegen 12. De scheids heeft het spelletje beslist! Jammer....