VIOD VR1

4e klasse F

16 februari 2019 14:30

Onbekend

Zaterdagmiddag half 3 viod begint aan de wedstijd tegen wtoc . in de 6e minuut kreeg Nienke een lekkere bal van Moniek en werkte hem keurig af, viod komt op 0-1 voorsprong. In de 11e minuut komt door een lullige bal de 1-1 bij viod in het goal terecht. In 22e minuut komt wtoc op een 2-1 voorsprong door een bal waar de keeper niet bij kon. Door een goede voorzet van Nienke kon Siebrina het afmaken, helaas belandde deze niet in het doel maar in de rebound schoot Martje hem er keurig in. Door een hoge bal en een afstandsschot in de 40e minuut komt viod op een 3-2 achterstand. Na de rust begon viod sterk en er ontstond al snel een goede aanval, helaas ging het schot van Nienke naast. Daarna een schot van Baukje maar ook deze ging helaas over. Een goeie aanval van viod, Baukje zet de bal voor op Nienke, Nienke schiet tegen de keeper maar Imke scoorde in de rebound. goal viod, stand 3-3. Een goede aanval van wtoc maar Alie weet de bal weg te halen. Een nieuwe aanval van viod, Siebrina kapt de tegenstander uit en schiet, jammer maar dit schot gaat over. Dan komt er een voorzet op Nienke die door Baukje word ingeschoten , goal! Stand 3-4. Dan in de 87e minuut gaf Moniek een bal op Susan, Susan kaatste de bal Moniek ronde hem keurig af zo komt viod op 3-5 voorsprong in Oudwoude. Na een mooie wedstrijd in Oudwoude gingen de punten mee naar Driesum.