Sponsors

Bestel uw aardappelen en uien bij VIOD en steun de club!

14 november 2020 11:30


Bestel uw aardappelen en uien bij VIOD en steun de club!

Ook dit jaar organiseren we weer de aardappelen en uien actie! I.v.m. Corona gaan we dit jaar de aardappelen en uien niet van deur tot deur verkopen, maar kun je vooraf een bestelling doen.

Dit kan via app, telefonisch 06-57379786 of via het formulier wat je hieronder aan kunt klikken. Telefonisch zijn we op het mobiele nummer op maandagen tussen 18.00 en 20.00 bereikbaar. Op zaterdag 28 november wordt je bestelling op de stoep geleverd! Met een what's app kun je via een tikkie betalen, telefonisch en via de site vragen we om het geld contant klaar te leggen en bij bezorging te betalen.

Aardappelen (Irene's of Borgers) kosten € 8,00 voor een zak van 10 kg, Uien kosten € 5,00 voor een zak van 5 kg.

Voor degenen die niets willen kopen maar wel een donatie willen doen is deze natuurlijk weer van harte welkom! Deze keer kun je dat via een tikkie doen, wanneer je een app stuurt met het bedrag dat je wilt doneren krijg je voor dat bedrag een tikkie toegestuurd.

Ondanks de beperkingen hopen we weer op een goede verkoop. Help ons door buren en familie op deze actie te attenderen, of voor hun een bestelling te plaatsen.

Bestellen kan tot en met 25 November!

Alvast bedankt voor jullie steun!!

 

KLIK HIER VOOR HET BESTELFORMULIER!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!