Sponsors

Geslaagd VIOD mixtoernooi prooi voor Hessel Turkstra en consorten.

8 januari 2018 13:45


Afgelopen zaterdag speelden de senioren van VIOD een geslaagd mixtoernooi in sporthal de boppeslach te Damwoude

Zaterdag 6 januari stond het traditionele mixtoernooi van VIOD op het programma. Onder toernooileiding van Albert Boersma en Marcel van der Meulen werden 8 teams samengesteld met daarin een mix van heren en dames, leden en niet leden, goede voetballers en nog betere voetballers.

Maar liefst zeven keer moesten de teams het speelveld betreden om alle andere teams een keer te bestrijden. Deze wedstrijden leverden veel spektakel op, Bauke Visser liet zijn tegenstanders zijn hielen zien, Tjalling Lijzinga keepte alsof zijn leven er van af hing, Hein Visser schoot uit alle hoeken raak, Sietse Damstra was de grote dirigent van zijn team, Joke Posthuma pikte haar goaltje mee, Edwin Roodhart schaafde weer als vanouds en Pieter Ele Kuitert liet zien zijn streken nog steeds niet verleerd te zijn. Dit alles stond onder de bezielende leiding van arbiters Iebe Soepboer en Johannes van der Veen, hier voor nog dank heren!

Voor de laatste ronde was duidelijk dat het voor de toernooizege tussen teams 6 en 8 ging, deze speelden in de laatste ronde tegen elkaar wat dus een verkapte finale opleverde. Door een kleine gestolen 1-0 overwinning ging de zege naar team 8. Dit team bestond uit doelman Berend ‘de beer fan Driezum’ van der Land, tweelingbroer en man van glas Jentje van der Land, ‘good old’ Janny Bouius die vandaag prima haar mannetje stond, Doede ‘terug van weggeweest’ Wielstra, Nico Sijtsema die vandaag liet zien een prima neusje voor de goal te hebben, Johan Damstra die liet zien meer te kunnen dan alleen keepen en natuurlijk golddigger Hessel Turkstra. Hessel heeft als mode overal waar hij verschijnt te winnen, zo won hij dit seizoen al het veldtoernooitje van VIOD 2 en staat hij bovenaan bij de coach van het jaar. In de wandelgangen doet het gerucht dat hij op de radar staat bij Anton van Zwol om na de winter aan te sluiten bij het eerste elftal…

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!