Mannen, 1, 4e klasse C

25 november 2017 14:30

Onbekend

Door Gerald Mous

Haulerwijk- Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen sv Haulerwijk op de rol voor de mannen uit Driesum. Bij winst zou het aan kunnen haken bij de middenmoot, bij verlies blijft VIOD in de onderste regionen gevestigd.
De blauwwitten begonnen prima aan de wedstrijd dit leidde dan ook tot de 0-1 voorsprong. Een mooie aanval werd door Erik van der Veen afgerond op aangeven van Sjoerd Visser. Vervolgens gaf VIOD de wedstrijd volledig uit handen, van het één op het andere moment was er niets meer terug te vinden van de goede openingsfase. Zodoende stond VIOD met de rust tegen een 2-1 achterstand aan te kijken.

Het niveau waar VIOD mee geëindigd was in de eerste helft werd doorgetrokken, dus ook de tweede helft was matig. Hierdoor konden de Haulerwijkers uitlopen naar 4-1.
Volgende week staat de wedstrijd tegen Ropta Boys op het programma, om 14.30 op sportpark Treffersheech.