RWF 1

Mannen, 1, 4e klasse C

3 april 2018 18:30

Onbekend

Op een vroege dinsdagavond werd er op Treffers Heech afgetrapt voor de inhaalwedstrijd VIOD 1 – RWF 1. Beide teams kregen de kansen om de score in hun voordeel te bepalen, maar het scorebord bleef onveranderd door uitstekende verrichtingen van de beide keepers.

VIOD begon zeer sterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in paar grote kansen. Al in de 2e minuut gaf Gerald Mous een goede voorzet op Erik van der Veen, maar de keeper wist de bal nog net over de goal te tikken. Even later was het weer Erik van der Veen met een schot op goal, maar deze was een makkelijke prooi voor de keeper van RWF. Een paar minuten later was het weer net niet raak, een pass van René van der Veen belandt voor de voeten van Nykle Durk van der Valk, ook bij dit schot wist de keeper ternauwernood redding te brengen. Een aantal kleine kansen in de eerst helft volgen nog, maar gescoord werd aan beide kanten niet, dus gingen de mannen met 0-0 aan de thee.

RWF wist dat er wat gebeuren moest om resultaat te halen, en begon dan ook vol aan de tweede helft. In de 47e was het bijna raak maar een voorzet werd door een speler van RWF net naast gekopt. De volgende kans was wel weer voor VIOD, een schot van Roelof van der Veen werd gepakt door de keeper van RWF. Veel kansen werden er niet meer gecreëerd, tot de 66e minuut. Een schot van RWF werd uitstekend uit de kruising gehaald door Otte Visser. Later volgt nog een schot van Bauke Visser, maar deze ging over. VIOD kreeg nog een zeer goede kans op de 1-0, uit een hoekschop kopte Roelof van der Veen de bal hard buiten ieders bereik op de lat. Deze mooie kopbal had een beter lot verdiend.

In het verdere verloop van de wedstrijd worden geen grote kansen meer gecreëerd, waarna de scheidsrechter na 90 minuten affloot. De ongeslagen reeks van VIOD na de winterstop blijft staan en het vizier kan op volgende week zaterdag 14 april worden gericht, dan komen de mannen van De Sweach op bezoek. Aanvangstijd 14:30

verslag: Jelle Kommerie