VIOD 3

Mannen, 3, 6e klasse J

19 mei 2018 14:00

Onbekend

Vandaag stond het spektakelstuk van de maand op het programma de Wilperboys 2 – VIOD 3. Waar VIOD sterk begon en door een goal van spits Pieter Ele Kuitert op voorsprong kwam waren het de boys van de Wilp die het beste van het spel hadden. Het duurde ook niet lang voordat de mannen van Sytze en Tsjidger onder druk kwamen te staan. Kramer en Kramer moest constant 2 man afstoppen door dat Pieter Feddema het zwaar had/is. Ook Mark Veenstra kwam hierdoor niet lekker in zijn spel, maar toppunt was toch weer onze spits en noeste arbeider Pieter Ele Kuitert. ’s Ochtends nog voor de baas kozijnen vervangen en ’s middags weer ploeteren in de Wilp. Met behulp van de een stappenteller konden we dan ook eindelijk zien wat onze sterspeler allemaal deed in zo’n wedstrijd: 40 stappen was het resultaat, dit is inclusief het van en naar de box lopen voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd. Zaak voor Skrale om misschien wat minder meters op Marleen te maken en wat meer in het veld!
Ook het beest Marcel was vandaag ontketend. Na 40minuten werd zijn shirt het publiek in geworpen en het beest vloekte nog meer dan zijn wederhelft van VIOD 1 (Roelof van der Veen). Skrale weigerde voor de 3e keer een opgelegde kans breed te leggen voor onze vriend Marcel die terecht zijn shirt inwisselde voor de grensrechtervlag. Hierdoor moesten onze leiders aan de bak. Ook deze mannen hebben een nieuw record gevestigd, ze wisselden elkaar om de 4minuten af in het veld wegens conditiegebrek wat resulteerde in 7 invalbeurten voor Tsjidger en 8 voor Sietse Damstra in 1 helft! Desondanks kwam de Wilp gemakkelijk 2-1 voor. Ergens in de tweede helft gooide Sietse Boskje  de bal  uit een vrije trap precies tussen verdediging en doelman waar de razend snel wandelende Pieter Feddema de bal  simpel langs de goed keepende sluitpost van de Wilp kon chippen. De Wilp zette nog even aan en liep binnen de kortste keren uit naar een 6-2 voorsprong.
Het seizoen zit er haast op en dit merken de jongens ook. Het lichaam hapert en er zijn geen prijzen meer te verdelen. Zaak om de laatste 3 wedstrijden nog even voor het publiek tot een goed einde te brengen en zo het seizoen goed afsluiten.