3e klasse B

20 oktober 2018 15:00

Onbekend

Gistermiddag werd er onder mooie omstandigheden afgetrapt tussen Ropta Boys (RB) en VIOD. VIOD wou graag de 3 punten meenemen, en RB deze thuis houden om zo wat dichter bij de midden te komen.

Uiteindelijk stond er na 90+ minuten 1-1 op het scorebord. Daar mocht VIOD het meest blij mee zijn.

Voor de vele supporters was het een wedstrijd met veel strijd,  matig voetbal en vooral veel balverlies aan VIOD zijde. Dat betekende ook dat RB in de rust dan ook verdiend op 1-0  stond, ondanks dat de gasten vlak voor rust nog 2 behoorlijke kansen kregen op de gelijkmaker.

Na de pauze starten de gasten goed, wat direct 2 goede mogelijkheden opleverde. Deze werden niet verzilverd.

Na 5 minuten nam de thuisploeg het weer over met een 100% kans op de 2-0. Deze werd wonderwel bij doelman Otte Visser op de benen geschoten. VIOD kwam goed weg.

RB bleef gevaarlijker, VIOD verloor veel duels en het was vaak net niet waardoor grote kansen uitbleven. Uit het niets kwam VIOD op 1-1

Een klein kwartier voor het  einde was het Erik van der Veen die goed naar binnen kwam en prachtig raak schoot. In de resterende minuten was het nog behoorlijk spannend, maar grote kansen kwamen er niet meer.

Wat VIOD betreft mag je toch tevreden zijn, als je slecht speelt, dat je dan toch niet verliest. Volgende week thuis tegen Waskemeer op naar een betere wedstrijd. En hopelijk een driepunter.