Datum

6 oktober 2018 10:40

Accommodatie

Onbekend

Na een goede competitie start met winst tegen WTOC/Oostergo combi was de volgende tegenstander Be Quick  jo 15-4  uit Dokkum.
De heren begonnen slap en stonden al snel op achterstand,
Na wat kleine omzettingen in het veld begon het veldspel steeds beter te worden en konden de kansen die werden gecreëerd omgezet worden in doelpunten. Zo konden wij de rust in met een 1-3 voorsprong.
Na de rust waren de heren niet meer te houden en werd er fantastisch gevoetbald. Er werd mooi gecombineerd en Be Quick kwam er niet meer aan te pas,
De eindstand werd uiteindelijk 1-8.
De volgende wedstrijd was thuis tegen VCR, hier hadden wij in de beker ook al tegen gespeeld (en gewonnen).
De heren begonnen de wedstrijd met enige onderschatting en kwamen alweer snel op een achterstand,0 -1, dit was ook de ruststand.
Na een donderspeech in de rust gingen de oogjes weer open en al snel was de stand 3-1 in ons voordeel.
Uiteindelijk was de eindstand 5-1 zodat de JO15 na 3 wedstrijden nog ongeslagen is.