S.C. Stiens VR3

4e klasse F

23 maart 2019 14:00

Onbekend

Op zaterdag 23 maart stond voor Viod de thuiswedstrijd tegen S.C. Stiens Vr3 op het programma. Het was een zonnige dag en Stiens trapte de wedstrijd af. Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd. Na een tijdje ontstonden er een paar schietkansen voor Stiens maar deze werden door keeper Corina tegengehouden. In de 10e minuut ontstaat er ook voor Viod een kans, Nienke geeft een steekpass op Martje, Martje schiet, helaas werd dit schot weggehaald door een verdediger van Stiens. In de 18e minuut raakt onze laatste man, Alie, in een duel geblesseerd en moest helaas het veld verlaten. Annemiek kwam hiervoor in plaats. Na kansen voor beide teams, komt toch Stiens in de 30e minuut op voorsprong. Een schietkans van Stiens eindigt in een goal, 0-1. Viod gaat met een achterstand de rust in.

In de tweede helft begon Viod sterk aan de wedstrijd. Er werd goed gespeeld en er ontstonden regelmatig kansen om de gelijkmaker te maken. Nadat de gelijkmaker een tijdje op zich liet wachten, pakte Martje in de 52e minuut haar kans en scoorde! De tussenstand was nu 1-1. In de 62e minuut was er opnieuw een speler van Viod die het veld moest verlaten. Door een knieblessure kon Imke niet meer verder spelen en ook zij verliet het veld. In de slotfase van de wedstrijd ontstonden er steeds meer kansen voor Stiens, wat uiteindelijk eindigde in een goal. 1-2 Stiens. Viod bleef vechten voor een goal, maar de bal ging er maar niet in. 2 minuten voor het eindsignaal scoort Stiens de beslissende goal. Viod verliest de wedstrijd met 1-3.