Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 1 57

tel. 0519-294404

Wedstrijd verslagen

Van de trainer Coach Viod 2

Na een lange periode van corona heeft een ieder weer zin om lekker te trainen en te voetballen.

Na de vakantieperiode loopt dan ook de trainingsopkomst weer mooi op, en kan er met veel plezier getraind worden. Er staat al snel de eerste bekerwedstrijd op het programma.

Be Quik Dokkum 3 uit

En lastige tegenstander op papier en dit zal later ook blijken.

Maar verassend genoeg opent Viod 2 de score al na 3 minuten na de aftrap. Het is Theun die na goed doorlopen de 0-1 op het scorebord zet.

Het duurt 15 minuten voor het antwoord komt van de “Dokkumers”en na twintig minuten komen ze ook op 2-1 zij hadden dan

ook het betere van het spel, maar viod twee kan redelijk meekomen en is verassend genoeg ook vaak instaat kansen te creëren.

Jelmer weet dan ook uit een assist van Remco de 2-2 te scoren en Doede maakt vanaf links zelfs de 2-3. Voor de rust maakt Be Quick 3-3 de eerste helft was dan ook een mooi gelijk opgaande strijd.

De tweede helft gaf het zelfde spelbeeld dan de eerste helft. Be Quick het betere spel en Viod er goed uitkomend met kansen.

Na 60 min. kwam Be Quick op 4-3 en na 80 minuten scoorde Theun de 4 -4 dit na een vrije trap van Jelmer waarop Theun wederom goed doorliep en binnen kon tikken.